Vacatures Sarakasi ya Vijana en nevenprojecten

Wil je vrijwilligerswerk doen op Sarakasi ya Vijana? En tegelijkertijd vrijwilligerswerk doen op één van de scholen waar de kinderen van Sarakasi onderwijs volgen? Of wil je als fysiotherapeut werken op een bevriend project van Sarakasi? Dan hebben we vanaf januari 2019 aantrekkelijke keuzes voor jou.

Onderhoud
Op Sarakasi is veel kluswerk te doen. Je kunt hierbij denken aan het verven van de gebouwen, onderhoud aan het meubilair of werken in de grote tuin en het omringende terrein van Sarakasi.

Onderwijs
Op de school zijn veel mogelijkheden voor vrijwilligers. Je kunt er werken als klasse-assistent, assistent leraar sport of als assistent leraar aardrijkskunde. Voor de leerlingen in de leeftijd 5-6 jaar zoekt de school een vrijwilliger die indoor games kan verzorgen.
Op de school is ook behoefte aan vrijwilligers die helpen met onderhoudswerkzaamheden aan het schoolgebouw en een nieuw te bouwen klaslokaal.

Fysiotherapie
Ben je fysiotherapeut of bijna afgestudeerd? Dan kan je op Sarakasi een steentje bijdragen aan de sportlessen die op vrijdag en zaterdag aan de kinderen gegeven worden. Daarnaast kan je werken op een kleinschalig project voor lichamelijk en geestelijk gehandicapte jongeren. Dit project ligt vlak naast Sarakasi. Op dit project is behoefte aan fysiotherapeuten die het lokale Tanzaniaanse personeel vakkennis en vaardigheden bijbrengen.

Voor ieder project geldt dat je verblijft op Sarakasi ya Vijana en van daaruit je vrijwilligerswerk doet op het project van je keuze. De minimale verblijfsduur is 4 weken en de maximale verblijfsduur is 6 maanden. De minimale leeftijd voor aanmelding is 18 jaar. Voor het werken op de school als klasse-assistent heb je een bevoegdheid nodig. Fysiotherapeuten zijn gediplomeerd, hebben ervaring of zijn bijna afgestudeerd.

Heb je interesse of wil je meer informatie?
Stuur dan een mail naar jacq.db.1234@gmail.com
Wil je je aanmelden? Stuur dan je CV en motivatie naar vermeld mailadres.