Nieuwsbrief maart 2018

Regentijd zet vroeg in

De regentijd die normaal april/mei komt is dit jaar al in februari begonnen. Veel plekken staan binnen een half uur onder water. Iedereen is blij met de regen maar ook huiverig, het kan zomaar zijn dat het ook vroeg stopt en dan een lange, hete zomer wordt.

Afscheidsfeest Elvera

Trom geroffel, dans, muziek. Koor, toneelstukjes, sketch er waren ontzettend veel optredens van de kinderen op zaterdag 24 maart. Volgens het personeel en ouders moest er een groots afscheid komen en daarvoor is het personeel een maand lang hard bezig geweest om alles te organiseren.

Met ongeveer 65 kinderen (helaas waren sommige middelbare scholieren afwezig doordat zij op school moeten blijven in de vakantie) en ongeveer 175 volwassenen werd er met heel veel cadeau’s, lekker eten en gezelligheid afscheid genomen van Elvera, coördinator op Sarakasi sinds januari 2015. Het was een geslaagd afscheid met hier en daar een traan.

Ik groet u

3.5 jaar coördinator, het hadden ook 3 maanden kunnen zijn want als je het naar je zin hebt dan vliegt de tijd voorbij, zo ook voor mij. Ontzettend veel werkzaamheden zijn er in mijn periode als coördinator voorbij gekomen; leuke, verdrietige, spannende, moeilijke, leerzame en mooie momenten kwamen er voorbij. Herinneringen heb ik gemaakt en deze neem ik voor altijd met mij mee. Dankbaar voor het feit dat ik mijn kinderen (want zo noemde ik ze altijd) een stuk verder op hun weg heb gebracht. Nu is het tijd om verder te gaan op mijn eigen weg. Ik groet u allen en wens Sarakasi ya Vijana het allerbeste toe.