Vacature projectcoördinator

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in Afrika bij een maatschappelijk betrokken organisatie die zich inzet voor een kleinschalig onderwijskinderproject? Dan zijn wij op zoek naar jou. Stichting Twiga zoekt per 1 juni 2018 een zelfstandige, enthousiaste en liefst ervaren coördinator die voor 6 maanden of langer inzetbaar is voor ons project Sarakasi ya Vijana in Tanzania.

Als projectcoördinator van het kinderproject Sarakasi ya Vijana werk je samen met de directeur Twiga Tanzania, de lokale staf en met vrijwilligers aan onze doelstelling. Onze doelstelling is om op een duurzame manier ca. 80 kinderen, in de leeftijd van kleuter-, basis- en middelbare schoolleeftijd, te voorzien van kwaliteitsonderwijs totdat zij hun onderwijstijd hebben afgerond en een beroep kunnen gaan uitoefenen.

Het terrein van Sarakasi ya Vijana ligt aan de rand van Mto wa Mbu, een dorp in de buurt van Arusha, Tanzania. De kinderen van het project volgen onderwijs op de lokale basisschool, middelbare school of waar mogelijk beroeps- of hoger onderwijs. Twiga ondersteunt de kinderen en hun families op alle mogelijke manieren financieel, materieel en mentaal op weg naar betere leefomstandigheden en zelfontplooiing. Op vrijdagen, zaterdagen en in vakanties komen de kinderen naar het project voor extra onderwijs, sport en spel en persoonlijke verzorging. Ook de ouders van de kinderen zijn actief betrokken bij ons project.

Taken:
Je voornaamste taken zijn de zorg voor de dagelijkse gang van zaken, de zorg voor kwaliteit van het onderwijs, de zorg voor het onderhoud van het terrein, financiële- / personele- / leerling- en bedrijfs-administratie. Op Sarakasi ya Vijana werk je samen met de lokale staf.
Jouw specifieke taken worden in overleg met de directeur Twiga Tanzania vastgesteld.
Neem een kijkje op onze website www.stichting-twiga.nl om een indruk te krijgen.
De taak- en uitgebreide functieomschrijving wordt op verzoek toegestuurd.

Wij bieden:
– Een werkomgeving op een van de mooiste locaties in Tanzania, naast Lake Manyara National Park;
– Een job waarbij je de mogelijkheid hebt jezelf te ontwikkelen;
– Ondersteuning in het huishouden door twee huismoeders;
– Ondersteuning in je werk door de lokale staf;
– Kost en inwoning (full board).

Interesse in deze functie?
Mail dan je brief (motivatie en CV) naar het Bestuur van Stichting Twiga info@stichting-twiga.nl Via dit emailadres kan je ook naar de taak- en functieomschrijving vragen of met je andere vragen terecht.