Wij zoeken vrijwilligers!

Het project Sarakasi ya Vijana is er op gericht om lokale kinderen goed onderwijs te bieden en ze daardoor een betere kans te geven op te groeien tot onafhankelijke en evenwichtige volwassen mensen.

Het project is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om het project te ondersteunen. Er zijn werkzaamheden te verrichten op uiteenlopende gebieden, zoals in het onderwijs, sport-, spel- en creatieve activiteiten, managementondersteuning, kwaliteitsonderzoeken, PR-activiteiten en als klusjesman. Iedereen heeft talenten om bij te dragen aan het project!

Als vrijwilliger verblijf je op het prachtig en rustig gelegen project naast een national park in het levendig dorp Mto wa Mbu, Tanzania, waar 120 stammen verenigd wonen. Het project biedt een mooi kans om de lokale Tanzaniaanse bevolking echt te leren kennen en een band met hen op te bouwen. Samen met het lokale personeel werk je aan de kwaliteit van het project voor de kinderen. Een bijzondere ervaring in een mooi land!

Voor meer informatie over het kindereducatieproject van Stichting Twiga, de voorwaarden voor vrijwilligerswerk, zie elders op onze website of stuur ons een email.

Twiga - Sarakasi ya Vijana - kids and 1 volunteer (Niels)