Doneer

Zeno

De kosten van onze kinderen worden gedekt vanuit het studiefonds. Hoe meer geld er in het studiefonds zit, hoe meer kinderen we een betere toekomst bieden. De gemiddelde kosten per maand voor een kind zijn als volgt:

40 Euro – Schoolgeld en medisch
20 Euro – Eten/drinken
10 Euro – Bijlessen
10 Euro – Boeken
  5 Euro – Kleding

85 Euro – Volledige steun van een kind

We zijn voortdurend op zoek naar mensen die ons willen steunen voor een langere periode, echter éénmalige donateurs zijn natuurlijk ook meer dan welkom! Wilt u éénmalig een donatie doen, dan kan dat op onderstaand rekeningnummer.

Swift code=BIC-Code: ABNANL2A
IBAN-Code: NL05ABNA0544741897

Wilt u geld overmaken via iDeal, SMS-machtiging of Paypal, klik dan hier, deze manier van doneren kost ons 10% van uw donatie.

Wilt u met een van ons (telefonisch) bespreken hoe u het beste kunt doneren, neemt u dan aub contact op met Emiel: 06-10777784 of info@stichting-twiga.nl.

Donatie (automatische incasso)

Door onderstaande gegevens in te vullen, wordt u donateur van Stichting Twiga. U kunt deze donatie aftrekken van de belasting, lees hier hoe: Belastingteruggave.

€5€10€20€40€85Anders, namelijk:

Uw gegevens

Dhr.Mevr.

Voorletters

Tussenvoegsel

Achternaam

Geboortedatum (dd/mm/jjjj)

Straat

Huisnummer

Postcode

Woonplaats

Rekeningnummer

Meld mij aan voor de nieuwsbrief

Let op! Na het invullen van alle velden en wanneer u op verzenden klikt, ziet u alleen een spinner, u krijgt geen melding dat het verzenden gelukt is, onze excuses voor de onduidelijkheid!