Vrijwilligerscoördinator gezocht

Stichting Twiga zoekt een enthousiast persoon voor de coördinatie van screening, selectie en voorbereiding van nieuwe vrijwilligers voor haar project Sarakasi ya Vijana in Tanzania. Als coördinator behandel je de eerste aanmeldingen van geïnteresseerde vrijwilligers, organiseer je de intakegesprekken, voorbereiding en warme overdracht van nieuwe vrijwilligers naar de projectcoördinatoren in Tanzania. Uiteraard kun je een aantal van de intakegesprekken ook zelf voeren met geïnteresseerde vrijwilligers (bij voldoende kennis van het project).
We zoeken iemand met de volgende eigenschappen:
• Klantvriendelijk;
• Enthousiasmerend;
• Stimulerend/aanjagend;
• Communicatief vaardig;
• Administratief vaardig;
• Kennis van en inzicht in het project Sarakasi ya Vijana en de vrijwilligersmogelijkheden aldaar is een pre!

Herken jij je in dit profiel en wil jij nieuwe vrijwilligers enthousiast maken en optimaal voor (laten) bereiden voor een verblijf in Tanzania? Mail ons dan vóór 30 mei 2016 via info@stichting-twiga.nl.

spiegel